Delta

Delta Payroll & HR is is een internationale dienstverlener op het gebied van personeel- en salarisadministraties. Geheel afgestemd op de wensen en ambities van de klant biedt Delta een combinatie van ICT-oplossingen en specialistische vakkennis. Inmiddels is aan meer dan 100 klanten advies, systemen en services geleverd, variërend van personeel- en salarisadministratie in het MKB tot pan-Europese verloning, voor multinationals

Salaris- en Personeelsadministraties

Uw personeel mag vertrouwen op een foutloze en tijdige loonstrook iedere periode opnieuw, maar wie regelt dat voor u? Voor een vast abonnementsbedrag per maand kunt u zowel kiezen voor gedeeltelijk tot volledig uitbesteden als voor online salarisverwerking via Delta-online.

Advies

Fiscaal vriendelijk belonen zal u als werkgever zeker interesseren. Maar ook op al uw vraagstukken over aanname, beloning, arbeidsvoorwaarden en ontslag van personeel weten wij het antwoord.

Systemen

Zoekt u naar hoogwaardige geïntegreerde software op het gebied van HRM en Payroll? De Loga suite biedt een volledige geïntegreerde, modulaire oplossing. De functionaliteit bestrijkt het hele gebied van HR en Payroll, inclusief tijdsregistratie (óók hardware). Vanzelfsprekend met uitgebreide rapportagemogelijkheden en toepassingen van de nieuwste webtechnologieën. Uniek is de schaalbaarheid in de functionaliteit voor complexere organisaties en de mogelijkheid tot pan-Europese verloningen binnen één database; ideaal als u ook over de grens vestigingen heeft of onderdeel bent van een internationaal concern.

Interim Professionals

In het geval van tijdelijke of structurele onderbezetting kunnen wij u van dienst zijn met ervaren Payroll en HR professionals. In geval van vertrek, ziekte, projecten of gebrek aan expertise helpen wij u graag tot een oplossing. Dat kan zijn om de continuïteit van uw salarissen te waarborgen, om achterstanden weg te werken, een nieuw systeem te selecteren en implementeren, voor reorganisatie van uw afdeling of het opzetten van een Shared Service Center.

Kortom: Delta Payroll & Delta HR; de combinatie maakt het verschil!