Buckaroo

Buckaroo is sinds half 2004 eigendom van de Ingenium Groep, een aan de Caesar Groep (www.caesar.nl) gelieerde participatie-maatschappij. Onze organisatie is ingericht naar de modernste management-denkbeelden. Onze gehele operatie is 100% geautomatiseerd. De niet-core-business activiteiten hebben wij geoutsourced. Hierdoor kunnen wij een constant hoog kwaliteitsniveau van onze dienstverlening garanderen. Het maakt het ons daarnaast een zeer efficiente en flexibele onderneming. Het voordeel daarvan geven wij aan u.

Commitment

De veranderingen op het gebied van online betalen volgen elkaar snel op. Ons commitment aan onze klanten is dat wij steeds snel de nieuwste ontwikkelingen zullen volgen en adopteren, zodat onze klanten steeds de beste opties en mogelijkheden tot hun beschikking hebben.

Advies

Buckaroo adviseert klanten op het gebied van e-commerce en e-business en ontwerpt en ontwikkelt daarbij business-modellen en online-shops voor haar klanten.

Missie

Het moge duidelijk zijn dat Buckaroo beoogt: het creeren, uitbouwen en exploiteren van laagdrempelige (lees: betaalbare) online-business.