Deelnamevormen

De OndernemersBalie is opgericht om de krachten van ondernemers te bundelen. Virtueel via internet en fysiek via de lokale netwerken. Via dit kanaal bieden we u aansluiting tot nationale expertise die we lokaal delen. En u kunt zich bij dit netwerk aansluiten. Hiervoor kennen we verschillende deelnamevormen:

Deelnamevormen
Abonnee OndernemersBalie

Als abonnee van de OndernemersBalie heeft u exclusief toegang tot alle online faciliteiten van het netwerk. Geheel GRATIS kunt u terecht met al uw ondernemersvragen bij de lokale experts, heeft u toegang tot alle online informatie, kunt u modelcontracten downloaden, ontvangt u nieuwsbrieven met toegespitste ondernemersinformatie en doet u uw met de vele kortingen in het inkoopcentrum.

Gratis abonnee worden?
Participant

Bent u een ondernemer die zijn expertise graag wil delen en daarvoor in ruil leads ontvangt voor potentiële klanten? Wilt u aansluiting tot een lokaal netwerk van ondernemers van een gelijk kaliber waarmee u uw kennis kunt delen danwel uw business kunt versterken? Dan is de mogelijkheid om participant te worden van een lokale OndernemersBalie zeker iets wat voor u. Hiermee profiteert u van de virtuele faciliteiten alsmede van de voordelen van het fysieke netwerk. Daarnaast profiteert u natuurlijk van de collectieve inkoopvoordelen maar kunt ook u aanbiedingen plaatsen die zichtbaar zijn voor het totale nationale netwerk. Kortom, participeren in een lokale OndernemersBalie is kennis delen en er relaties en business voor terugkrijgen.

Geïnteresseerd om participant te worden van een lokale OndernemersBalie?
Franchisenemer 

Tot het centrum van een netwerk behoren biedt vaak uitgelezen kansen. Namelijk het verschil om iemand op de rug te tikken of zelf geregeld op de rug te worden getikt. De OndernemersBalie biedt u de mogelijkheid om deze centrale positie in een lokaal netwerk in te nemen. We bieden u de mogelijkheid om als franchisenemer zelf een lokale OndernemersBalie te starten.

Dit biedt vele voordelen. Franchisenemer zijn van een lokale OndernemersBalie kan uw reputatie als autoriteit vergroten, u de mogelijkheid bieden uw relaties aan u te binden of de lokale krachten te bundelen. Kortom, het kan uw lokale of regionale positie versterken. Daarnaast kunt u zelf invulling geven aan de exploitatie van dit netwerk. Dat wil zeggen, u kunt er voor kiezen al dan niet een fee te vragen aan uw participanten voor het verstrekken van de faciliteiten en de aansluiting aan het lokale netwerk. Er is dus ook duidelijk ook een commerciële potentie.