de OndernemersBalie

Nationale expertise, lokaal gedeeld.

Uit de praktijk blijkt dat er steeds meer behoefte is bij ondernemers aan één centraal aanspreekpunt voor alle vraagstukken waar hij mee te maken kan krijgen. Dat is toch een overheidstaak zou u zeggen, maar dezelfde praktijk wijst uit dat dit centrale punt voor bedrijfsbrede kwesties gewoonweg ontbreekt. Daar komt ook nog eens bij dat ondernemers graag te rade gaan bij… andere ondernemers.

Synergie

Door het ontbreken van een centrale regie gaan mogelijke, juist door kennisdeling te behalen synergievoordelen verloren. Te denken valt hierbij aan kwesties over subsidiemogelijkheden, wet en regelgeving, maar ook aan zaken van financieel-juridische aard, personeelsbeleid, huisvesting en marketing. Stelt u zich eens voor dat een ondernemer wil investeren in een nieuwe technologie of een nieuwe markt wil betreden. Wellicht dat er door een slimmere wijze van financiering of subsidie meer mogelijk blijkt te zijn dan de ondernemer in eerste instantie voor mogelijk hield. Zou toch zonde zijn om deze kans te laten liggen?

Het virtuele en fysieke netwerk

De OndernemersBalie is opgericht om te fungeren als centrale regisseur. Virtueel via internet en fysiek via de lokale netwerken. Via dit kanaal bieden we u aansluiting tot nationale expertise die we lokaal delen. De OndernemersBalie biedt u één loket voor al uw ondernemersvragen en bundelt de krachten van het netwerk door tal van faciliteiten.

Zo beschikken we over een omvangrijke digitale kennisbank, sturen we u periodiek ondernemersnieuws over recente ontwikkelingen, verkrijgt u kortingen op evenementen en nog veel meer.

Bekijk een volledig overzicht van de faciliteiten

Voel het voordeel van de OndernemersBalie ook direct in uw portemonnee

Eenheid maakt sterk is een bekend gezegde. Synergie op het terrein van kennisdeling is belangrijk, maar het voordeel van de krachtenbundeling biedt ook interessante financiële voordelen. Door de omvang van het landelijke netwerk biedt dit de OndernemersBalie de mogelijkheid exclusieve inkoopovereenkomsten te sluiten. Te denken valt aan financiële producten, assurantiën, software, telecom, kantoorinrichting, etc. Kortom, alles waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Aansluiting bij het netwerk van de OndernemersBalie brengt u dus niet alleen ondernemerstechnisch verder, u profiteert ook nog eens direct in financieel opzicht.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de vele voordelen die de OndernemersBalie u biedt? Wordt dan nu GRATIS abonnee!

De Ondernemersbalie biedt u echter meer mogelijkheden. Wilt u participant worden van een lokaal netwerk? Of wilt u als franchisenemer een lokaal netwerk starten? Bekijk de mogelijkheden op onze overzichtspagina of meld u direct aan via ons contactformulier.